AmenA | OBS! NYTT DATUM

Datum: lördag 27 april
Tid: 19:00 - 22:00
Plats: Fängelset
Arrangör: All things live och Frihamnen event
Åldergräns: 13 år
Köp biljett: Köp biljett

AmenA släpper låten “SAT” och beger sig ut på höstturné! 
Stjärnskottet AmenA fortsätter imponera med sin magnifika närvaro och känslofyllda röst. Under våren släppte hon singlarna “The Sun” och “Parasite” och nu är hon aktuell med nya låten “SAT”. I sommar besöker hon Nyköping, Jonstorp, Kalmar och Västervik och höst beger hon sig ut på en efterlängtad turné!  
AmenA började sjunga redan som barn och musiken var också det enda hon kunde ta med sig när hon i spåren av krig flydde från Jemen till Sverige. I Sverige har karriären snabbt tagit fart för den unga artisten: hennes framträdande som duettgäst på Håkan Hellströms utsålda Ullevi-konserter och hennes medverkan i Idol 2021 förde ut den magnifika närvaron och känslofyllda rösten till hundratusentals människor över hela Sverige.  
Låtarna “The Sun” och “Parasite” och “SAT” är de första på hennes kommande debutalbum. Här finns inget av det ofärdiga och sökande som ett första album ofta kan vara – albumet presenterar en samling låtar från en artist som trots sina 21 år är djupt erfaren både i livet och i musiken. 
Biljetter finns ute nu på allthingslive.se/artist/amena.  

På fangelset.se använder vi nödvändiga kakor för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. View more
Acceptera kakor